ŠOPPING U PARNDORFU POSETA BEČU

ŠOPPING U PARNDORFU

POSETA BEČU

Veliki predbožićni vašar i rasprodaja

3 dana autobusom

30.11.2018.

14.12¸ 21.12.2018.

Tržni centar Parndorf se nalazi na oko 60 km od Beča (na granici Austrije i Madjarske) i jedan je od najvećih u regiji. Pripada grupaciji McArthurGlen koja na teritoriji Evrope ima preko 15 outlet centara. Tu se nalazi 150 modnih prodavnica sa preko 600 brendova, od ženske, muške i mode za decu, sportske obuće, modnih dodataka, stakla, porcelana, torbi, poklon artikala, dekoracija, igračaka i mnogo toga. U njemu se mogu naći brendovi kao što su: Armani, Burberry, Calvin Klein, Diesel, Gucci, Guess, Lacoste, Miss Sixty, Energy Ralph Lauren, Tommy Hilfiger i mnogi drugi. Atmosfera centra je veoma prijatna i opuštajuća.

   Beč- „grad muzike” je glavni grad Austrije. Grad turizma Beč može da se pohvali širokom ponudom umetnosti i kulturnih sadržaja, mnogim istorijskim znamenitostima, a posetioci ga doživljavaju gostoljubivim, šarmantnim, simpatičnim i kultivisanim. Beč je grad koji poseduje starinski šarm, a istovremeno i savremen i moderan grad sa mladom, inovativnom kulturno-umetničkom scenom i gomilom lokala, kafića i restorana za sladokusce. Ovo je Vaš dan – iskoristite ga maksimalno.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan – Polazak iz Leskovca, Niša sa parkinga kod Tempa oko 19h, iz Beograda sa parkinga preko puta Buvlje pijace na Novom Beogradu oko 23h, iz Novog Sada oko 00:15h sa parkinga kod glavne železničke stanice – stare Lokomotive. Putovanje preko Mađarske sa usputnim pauzama radi odmora.

2. dan – Dolazak u Parndorf, slobodno vreme za shopping. U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika, organizovaće se fakultativni odlazak do Beča oko 13h. Po dolasku u Beč može se posetiti trgovačka ulica Mariahilfer strasse, gde se nalazi veliki broj prodavnica, butika i restorana. Polazak iz Parndorfa u popodnevnim satima. Noćna vožnja sa usputnim stajanjima.

3. dan – Dolazak u Novi Sad, Beograd i Niš u ranim jutarnjim časovima. Kraj programa.

cena po osobi :29,90€

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

-vožnja udobnim autobusom turističke klase (TV, DVD, A/C…), solo ili dabldeker,

-troškovi organizacije i vođstva puta.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

-međunarodno zdravstveno osiguranje,

-fakultativna poseta Beču (10€ po osobi, fakultativa se organizuje za najmanje 20 prijavljenih putnika),

-individualni troškovi putnika.

NAČIN PLAĆANJA:
Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Pro Credit banke  na dan uplate.

Aranžman je rađen na minimum 40 prijavljenih, u slučaju manjeg broja putnika organozator zadržava pravo otkaza do 3 dana pre polaska na put.