Apartmani Anemoxadi- Siviri 2019!!

Apartmani Anemoxadi – Smeštajni objekat sastoji se od tri apartmanske kuće koje su udaljene od glavne plaže oko 120 metara. Apartmani se  nalaze u prizemlju, na prvom i drugom spratu i jednoobrazno su uređeni.Struktura apartmana: apartmani na prvom i drugom spratu raspolažu francuskim ležajem (dimenzije 120×190) u spavaćoj sobi, dok neki apartmani u prizemlju u spavaćoj sobi imaju dva singl ležaja. Dnevni boravak raspolaže sofom koja se razvlači i kuhinjski delom u kome se nalazi manji šporet sa rernom, frižider, sudopera i elementi sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Između prostorija nalazi se malo kupatilo sa tuš kadom. Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Apartmani na prvom i drugom spratu raspolažu sa ulaznom tersom i terasom sa bočnim pogledom na more. Apartmani u prizemlju imaju samo ulaznu terasu. Smeštajne jedinice  su klimatizovane i imaju TV sa grčkim kanalima. U sastavu  smeštajnog  objekta nalaze se kafić – prodavnica u kojoj se može kupiti voda, sokovi, hleb, pecivo. U bašti kafića se nalazi i TV prijemnik sa srpskim kanalima  i gosti mogu koristiti internet wireless (za čiji kvaliet ne odgovaramo). Smeštajni objekat nema obezbeđeno parking mesto. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Napomene: Upotreba klime je uključena u cenu najma  

 

Cenovnik Najma apartmana

Cene sa zvezdicom – paket aranžman po osobi smeštaj + autobuski prevoz.
Cene bez zvezdice – smeštaj po apartmanu.

Cenovnik autobuskog prevoza

VAŽNO: Ministarstvo turizma Republike Grčke je najavilo uvođenje boravišne takse (turističke takse) od 01.01.2POPUSTI ZA DECU: Za sve rane uplate do 01.04.2019. DVOJE DECE do 12 godina u pratnji dve punoplatežne osobe ne plaćaju smeštaj. Plaćaju samo  prevoz, po cenama iz tabele prevoza.

 

APARTMANI ANEMOXADI – SIVIRI:

  • Udaljenost od glavne plaže: 120m
  • Wi-Fi: nema Wi-Fi u sobama, ali ima u kafiću koji je u kompleksu
  • Klima: ima klimu
  • TV: ima TV sa grčkim kanalima u sobama, a u kafiću TV sa srpskim kanalima
  • Parking: nema obezbeđeno parking mesto
  • Spratnost: prizemlje, prvi i drugi sprat

VAŽNO: Ministarstvo turizma Republike Grčke je najavilo uvođenje boravišne takse (turističke takse) od01.01.2018. godine. Boravišna taksa u studijima/apartmanima iznosiće 0,50 eurdnevno po smeštajnoj jedinici i naplaćivaće je na licu mesta vlasnici smeštajnogobjekta.

KOORDINATE:

N 40°02’04.40″

E 23°21’41.08″

Aktuelni popusti do 20% za rane uplate do 01.04.2019. koji zavise od odabranog smeštaja, termina putovanja i vrste prevoza.


Popusti se odnose samo na smeštaj i nalaze se u sklopu cenovnika za svaku vilu. 

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja.