BUDIMPEŠTA-1.MAJ.2019.

BUDIMPEŠTA

29.04.-03.05.2019

2 NOĆENJA + DORUČAK + PREVOZ

BUDIMPEŠTA … Priča o tri grada koji je postao jedan. U starom Budimu Vas dočekuje antička, a u brdovitom delu Budima srednjovekovna atmosfera, a sa druge strane Dunava – ravna Pešta sa  najlepšom građevinom grada Parlamentom i širokim bulevarima,medju kojima se posebno izdvaja Andrasi bulevar.Predivna u svako doba godine,Budimpešta se jednostavno mora videti.

            1.dan – 29.04.2019. Polazak iz Niša u večernjim satima. Noćna vožnja kroz Srbiju i Mađarsku do Budimpešte, sa usputnim pauzama za osveženje i granične formalnosti.

            2.dan- 30.04.2019. Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim satima. Panoramsko razgledanje grada sa vodicem: Trg heroja, Citadela, Budimska tvrđava, Kraljeva palata, Crkva Svetog Matije… Sledi šetnja: Vaci ulica, Vorosmaty trg, poslastičarnica Žerbo, Bazilika Sv. Ištvana. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U dogovoreno vreme odlazak na fakultativno večernje krstarenje Dunavom. U dogovoreno vreme polazak za hotel i smeštanje u hotel. Noćenje.

3.dan – 01.05.2019. – Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili odlazak na fakultativne izlete – tržni centar Campona sa individualnom posetom Tropikarijumu.Fakultativni odlazak u Čardu (mađarski nacionalni restoran) na večeru sa folklornim programom. Povratak u hotel. Noćenje.

            4.dan – 02.05.2019. -Doručak. U 9h napuštanje hotela i fakultativni polazak za Sent Andreju. Razgledanje sa vodičem i slobodno vreme za šetnju po ovom baroknom gradiću, nerazdvojno vezanim za srpsku istoriju. U popodnevnim časovima polazak za Srbiju.

            5.dan- 03.05.2019-Dolazak u Niš u ranim jutarnjim satima.Kraj programa.

CENA ARANZMANA UKLJUCUJE:

 Autobuski prevoz Niš – Budimpešta – Niš

2 noćenja/doručak u hotelu sa 3* u Budimpešti

Panoramsko razgledanje grada

Usluge vodiča

Agencijske usluge.

 

CENA ARANZMANA NE OBUHVATA:

Fakultativni program:

Krstarenje Dunavom i noćno razgledanje Budimpešte sa vodičem – 15 €

Odlazak do Sent Andreje – 10 €

Odlazak do tržnog centra Campona i ulaznica za Tropikarijum – 15 €

Nacionalni restoran Čarda -25 €

Paket (objedinjene sve fakultative) – 60€

Individualni troskovi

Putno zdravstveno osiguranje

Ekstra hotelski troškovi

 

DOPLATE/POPUSTI

 doplata za 1/1 sobu 1,8 od cene aranzmana (Na upit).

dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe (na pomoćnom ležaju) ostvaruje popust 10 evra na cenu aranžmana. (Na upit).

dete do 6 godina(u zajedničkom ležaju) ostvaruje popust 40% na cenu aranžmana.(Na upit).

umanjenje za sopstveni prevoz 15 evra.

 

Doplata za polaske iz sledećih gradova:

Bor, Zaječar, Knjaževac – 10 eur

 Čačak, Kraljevo,Vrnjačka Banja- 10 eur

Trstenik, Kruševac- 6 eur

NACIN PLACANJA:

-30% prilikom rezervacije po prodajnom kursu Uni Credit Banke na dan uplate, ostatak 15 dana pred polazak.

Minimum za realizaciju putovanja je 55 putnika.

*Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu prijave, izbor sedišta u autobusu se doplaćuje 20 evra po osobi. MOLIMO SVE PUTNIKE DA PROVERE TAČNO VREME POLASKA 2 DANA PRE POČETKA ARANŽMANA

NAPOMENA:

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Agencija zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.

 

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora  putovanja,  turističke agencije

 AL TURS PUTOVANJA DOO, licenca OTP 50/2012 god.