HOTEL AMPHORA 3*

SARIMSAKLI, letovalište koje pripada opštini Ajvalik, predstavlja nosioca razvoja turizma regije, najpoznatije je po peščanoj plazi dužine 8 km, najlepšoj na celom  turskom priobalju, po izuzetno suvom vazduhu, blizni borovih šuma, plantaža maslina, pistaća i vinove loze, tako da su za nenaviknute turiste i najveće letnje žege ovde veoma podnošljive. Zbog ovih karakteristika SARIMSAKLI predstavlja prvu vazdušnu banju u Evropi za obolele od bronhitisa i asme po kriteriumima Svetske zdravstvane organizacije. Za ovaj gradić od 10.000 stanovnika i preko 100 hotel-apartmana, karakteristično  je i to da je preko 80 % žitelja došlo i naseljavano u nekoliko navrata sa naših prostora, od kojih većina starijih meštana razumeju i govore srpski. Sarimsakli i Ajvalik (7 km) međusobno su povezani linijskim mini-busevima (dolmuš) sa polascima na svakih 30 minuta Udaljenost od Beograda  1120 km .

Hotel Amphora 3* nalazi se na atraktivnoj lokaciji letovališta Sarimsakli, na uređenom šetalištu u nizu sa hotelima Acem, Činar, Dobra…na prvoj liniji do mora, 40 m od peščane i prostrane plaže hotela. Hotel je od centra grada udaljen oko 350 m.

Kapacitet hotela je 130 ležajeva, sobe su dvokrevetne i trokrevetne sa tzv.francunskim i/ili klasičnim ležajevima. Svaka soba poseduje TV, klimU, Wi –Fi, T/WC sa fenom za kosu i balkon.Gostima je na raspolaganju recepcija i prostrani lobi, lift i manji hotelski bazen sa ležaljkama i suncobranima na tersi hotela i pogledom na more.Usluga u hotelu je polupansion sa tzv.švedski sto za podoručak i večeru i se servira u restoranu na spratu sa pogledom na more i prepoznatljiv je po veoma razovrsnom izboru hrane.Hotel Amphora je veoma popularana  kod naših turista, pre svega, zbog ujednačenog kvaliteta usluga i ljubaznosti domaćina koji su poreklom sa naših prostora i sporazumevanje je moguće na srpskom.

CENE U EVRIMA PO OSOBI

Legenda:
HB –polupansion (večera, noćenje, doručak) ; 1/2 – 
dvokrevetna soba; 1/3 – trokrevetna

      Doplatazajednokrevetnu (1/1) sobuuzpredhodnusaglasnostipotvrduhotela50 %

Popustza 3.odrasluosobuu 1/3 iliza 4. osobuu 1/4 sobi30 %

POPUSTI ZA DECU:
Deca do 2. godine su uvek BESPLATNO nezavisno od ostalih uslova.
1/2 soba: Jedno dete od 2 -6 god uz dve odrasle osobe BESPLATNO.
1/2 soba: Jedno dete od 2 -6 god uz jednu odraslu osobu ima popust od 50 %.
1/2 soba:  Jedno dete od 6 -12 god sa jednom odraslom osobom plaća 100% cene.
1/2 soba: Odrasla osoba sa detetom od 2 -6 + detetom od 6 -12 god, plaćaju 100 % za starije dete.
1/3 soba: Jedno dete od 6 -12 god. uz dve odrasle osobe plaća 50 % cene, ima ležaj.
1/3 soba: Dvoje dece od 6-12 god. sa jednim odraslim, prvo dete plaća 50%, drugo 100%
1/3 soba: Dva deteta od 2-6 god. sa dve odrasle osobe, jedno je besplatno, drugo – 50%.
1/3 soba: Dvoje odraslih sa detetom od 2 -6 i drugim od 6-12 god., plaćaju 50 % samo za starije dete.
1/3 soba: Troje odraslih sa detetom od 2 -6 godina, imaju popust 30% za 3.odraslu, dete je besplatno.

 CENOM ARANŽMANA JE SADRŽANO:
* Broj dana i nocenja u izabranoj smeni, hotelu i uslugama iz tabele sa ukljucenim taksama.Usluge ishrane po sistemu “buffet”(tzv.”švedski sto”).
* Besplatna upotreba hotelskih sadržaja (plaža, bazen, suncobrani, ležaljke, internet….) osim onih koji se naplacuju ( mini bar, room service, PTT i osatale usluge mimo ugovorenih) a što odreduje svaki hotel ponaosob.
* Vodstvo puta i prisustvo predstavnika AZUR-a u toku celog letovanja.
* Organizacija fakulta-tivnih izleta od strane ino-partnera agencije AZUR

 CENOM NIJE SADRŽANO:
* Prevoz turistickim autobusom (po cenama iz Tabele)
* Obavezna polisa osiguranja za tranzit kroz Bugarsku + boravak u Turskoj.
* Svi fakultativni programi i licni troškovi u toku putovanja i letovanja. .


POLISA OSIGURANJA:
Putnici su obavezni da poseduju polisu međunarodnog zdravstvenog osiguranja za tranzit kroz Bugarsku i boravak u Turskoj koja pokriva ukupno period dobijen na bazi broja noćenja u Turskoj + 3 dana tranzita. Korisnici koji putuju sopstvenim  autom, moraju da poseduju i tzv.“zeleni karton“ prilikom ulaska u Tursku ili plate osiguranje za auto na granici (oko 60 Eur)..


VIZNI REŽIM:
Za boravak do 90 dana u Turskoj, za gradane Srbije sa biometrijskim pasošem nije potrebna viza sa važnošcu minimum 150 dana u trenutku ulaska u zemlju, kao ni za tranzit kroz Bugarsku (zemlja EU). Putnici sa pasošima drugih država, dužni su da se raspitaju o viznom režimu zemlje sa čijim pasošima putuju.


USLOVI PLAĆANJA:
Celokupni iznos aranžmana + BUS prevoz placa se iskljucivo u dinarima na jedan od sledeceih nacina:
1) Uz akontaciju od 30%, ostatak gotovinom,10 dana do polaska po kursu koji agencija formira na bazi prodajnog kursa Komecijalne banke AD na dan placanja.
2) Uz akontaciju od 30%,ostatak u jednakim mesecnim ratama do svakog 10. ili 20. u mesecu u zavisnosti od pocetka prve uplate, zakljucno sa 10., odnosno 20.11.2019. po kursu na dan uplate rate pred polazak. Za rate koje dospevaju po izvršenoj usluzi, obavezno je polaganje cekova gradana uz mesecno uvecanje od 1,5 %.
3) Preko AD zabrana na plate kod javnih društava placanja su moguca samo za rate po izvršenoj usluzi, tako što se uplati akontacija od 30 %, ostatak u jednakim mesecnim
ratama do svakog 10. ili 20. u mesecu u zavisnosti od pocetka prve uplate, po kursu na dan uplate, a preostali dug preko ADZ uz mesecno uvecanje od 2,0 %.
Nacin placanja se opredeljuje prilikom prijavljivanja, naknadne izmene, ukoliko su moguce, radice se samo uz nadoknadu troškova od 600 din.


Za prijavljivanje i uplate u celosti do 28.februara 2019., sajamski popust od 7% na hotele sa HB uslugom i uključenim BUS prevozomVAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA PROPISANI OD STRANE TURISTICKE AGENCIJE ORGANIZATORA PUTOVANJA .