HOTEL BELMARE 4*

TURSKA – LETOVANJE 2019

Proteže se preko dva kontinenta, te je zbog položaja na dva kontinenta te je jedinstveni spoj istočnjačkih i zapadnjačkih običaja i tradicija. Turska je jedno od omiljenijih mesta koje turisti biraju za svoje putovanje, a razlog tome je i bogata istorija, te raznolikost kulturnog nasleđa. U Turskoj se preporučuje kupovina predmeta od kože, keramike, te sagovi, a posebno proizvodi od pamuka i zlata zbog povoljnih cena i dobrog kvaliteta. No, tu će Vas dočekati nezaobilazno cenkanje! To Vam se može u početku činiti čudno, ali to je deo kulture te zemlje, te možda zapravo shvatite da ste umetnik u cenkanju.

Svakako ne propustite probati turske specijalitete koji su poznati i u Evropi kao što je kebab s različitim vrstama mesa u lepinji ili posebno pripremljenom testu uz koji se najčešće pije Ayran (osvežavajući slani jogurt), a tu su i nezaobilazni i nadaleko poznati ćevapčići.

U Turskoj Vas ne treba iznenaditi ljubaznost domaćina, jer su oni jako gostoljubivi, te će Vas uvek rado ponuditi čašicom prave turske kave, čajem, rakijom ili nacionalnim pićem Raki koje je omiljeno širom Evrope, a poznatije je pod imenom lavlje mleko jer pobeli u dodiru s vodom. Možda će Vam biti zanimljiva činjenica da u Turskoj nema zakonskih ograničenja u konzumiranju alkohola, no ipak ćete verovatno imati problema da ga pronađete u trgovinama. Za vreme odmora Vam predlažemo da pijete kupovnu vodu u bocama. Turska neprestano privlači sve više turista, jer je idealna destinacija za odmor, te će sigurno i Vas osvojiti ako se odlučite na ovo putovanje!

Turska je idealna destinacija za odmor koja Vam nudi sunce, duge peščane plaže, čarobne uvale, bogat noćni život i izuzetno povoljne cene. Takvi uslovi je čine jednom od najboljih destinacija koje morate posetiti.

Kusadasi – Naziv grada potiče od malog ostrva nazvanog „ostrvo ptica“ sa kojim je povezan uskim nasipom. Od malog ribarskog mesta prerastao je u jedan od glavnih turističkih centara ne egejskoj obali Turske, koji u sezoni poseti oko pola miliona turista.

Mnogi narodi su obeležili istoriju Kušadasija – Grci, Persijanci, Rimljani, Vizantijci, o čemu svedoče mnogi arheološki nalazi u okolinu grada. Drevna tvrđava iz XV veka nalazi se pored gradske plaže i predstavlja simbol grada. Duh otomanskog carstva možete osetiti na svakom koraku – šetajući kaldrmisanim ulicama, cenkajući se u nekoj od prodavnica i uživajući u specijalitetima turske kuhinje.

Hotel BELMARE 4* se nalazi na oko 600 metara od jedne od najlepših plaza Long beach u Kušadasiju, i na oko 4km od centra grada. Hotel na plazi Long beach ima svoj deo sa lezaljkama i suncobranima, iste su besplatne za goste hotela. Takodje, organizovan je prevoz od i od plaze prema odredjenim satnicama. Hotel poseduje restoran, dva bara, otvoreni bazen sa odeljkom za decu, zatvoreni bazen, saunu, tursko kupatilo, stoni tenis, diskoteku, iznajmljivanje bicikla. Wi-fi je dostupan u lobiju hotela. Sve sobe su sa TWC-om, klima uredjajem, fenom, TV-om, minibarom, telefonom i sefom(uz doplatu na licu mesta). Usluga u hotelu je na bazi punog pansiona.

RANI BUKING DO 28.02.2019.

PRILIKOM UPLATE OD 40% dodatni POPUST od 17%

III ODRASLA OSOBA 10% POPUSTA

Polazak iz Leskovca i Niša

NAPOMENA:

Mogućnost organizovanja transfera iz Beograda i drugih gradova.

VAŽNA NAPOMENA: Za putovanje u Tursku putna isprava/pasoš mora važiti najmanje 6 meseci nakon povratka sa putovanja!!!

Cenovnik

HOTEL BELMARE 4*

USLUGA: ALL INCLUSIVE(PUN PANSION)

Polazak→

05.07.19

15.07.19

25.07.19

04.08.19

14.08.19

24.08.19

Ulaz→

06.07.19

16.07.19

26.07.19

05.08.19

15.08.19

25.08.19

Izlaz →

16.07.19

26.07.19

05.08.19

15.08.19

25.08.19

04.09.19

broj noći

10 noći

10 noći

10 noći

10 noći

10 noći

10 noći

1/2

467 EUR

467 EUR

467 EUR

467 EUR

467 EUR

349,90 EUR

III odrasla osoba

335 EUR

335 EUR

335 EUR

335 EUR

335 EUR

335 EUR

Dete 0-6,99

GRATIS

GRATIS

GRATIS

GRATIS

GRATIS

GRATIS

Dete 7-12,99

GRATIS

GRATIS

GRATIS

GRATIS

GRATIS

GRATIS

Cena je izrazena po osobi na bazi smeštaja sa polupansionom

Dete do 7 godina plaća samo cenu autobuske karte(ako ne koristi lezaj)

CENA BUS KARTE iz Niša i Leskovca sa uključenim troškovima trajekta: Odrasli-60 eura; Deca do 13 godina-50 eura

Deca do 2 godine ne plaćaju autobusku kartu i nemaju sedište u busu.

Polazak je dan ranije u odnosu na termine iz tabele, povratak iz letovališta je poslednjeg dana boravka.

ARANŽMAN OBUHVATA:

Najam smeštaja za 10 noći na bazi punog pansiona

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

Prevoz autobusom visoke klase(TV, A/C,DVD)

Obavezno međunarodno zdravstveno osiguranje, fakultativne izlete i individualne troškove, druge nepomenute usluge.

PROGRAM PUTOVANJA za 10 noći:

1. DAN – Polazak sa ugovorenog odredišta dan ranije od datuma početka smene.

2. – 11. DAN – Dolazak u letovalište i boravak na bazi 10 noćenja u hotelu sa punim pansionom

12. DAN – Napuštanje objekta i polazak iz letovališta u dogovoreno vreme.

13. DAN – Dolazak u mesto polaska u zavisnosti od puta i granice.

Mogući način plaćanja: euro se obračunava po prodajnom kursu Societe banke, na dan uplate.
1) 
40% prilikom rezervacije, a ostatak 20 dana pre putovanja.

POSEBNE NAPOMENE:

Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu uplate tj sklapanja Ugovora o putovanju. Prilikom pravljenja redosleda sedenja uzimaju se u obzir stariji putnici, trudnice, porodice sa decom (do 12 godina), putnici sa dokumentovanim zdravstvenim problemima… Prvi red sedišta su službena sedišta i ako nema potrebe, ne izdaju se putnicima. Putnik je dužan da prihvati sedište koje mu agencija dodeli.

Putnik je dužan da prilikom potpisivanja ugovora dostavi organizatoru putovanja sve tražene podatke, uključujući i broj isprave sa kojom se prelazi granica. Ukoliko prilikom potpisivanja ugovora nije dostavio traženi podatak, rok za dostavu je 48 sati.

Dan pred polazak organizator putovanja šalje SMS poruku sa svim detaljima polaska. Ukoliko ne dobijete poruku obavezno kontaktirajte agenciju radi dobijanja tačnih podataka oko polaska na putovanje.

Zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3,5 do 4 sata vožnje na usputnim stajalištima, u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu.

Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanje vrednih stvari u autobusu i u hotelskim sobama nije preporučljivo jer ni prevoznik ni hotel ne odgovaraju za iste! U slučaju obijanja autobusa, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašćenih osiguravajućih kuća. Organizator putovanja ne može odgovarati niti se organizatoru putovanja pišu prigovori u slučaju ovih nepredviđenih okolnosti.

Napominjemo da je putovanje grupno i tome je sve podređeno. Prema tome, potrebno je jasno sagledavanje situacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju neutralni po svom sadržaju. Temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedište podešavati i imajte u vidu da ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladno i sl. Dakle, za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje među putnicima i osećaj kolektivizma

Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…).

Organizator putovanja i izleta na putovanju zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih programom kao i redosleda razgledanja usled objektivnih okolnosti. Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da usled državnih ili verskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta ili tržnih centara, prodavnica, restorana, muzeja… ne rade.

Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).

Putnicima koji imaju za cilj posete muzejima i galerijama, preporučujemo da na internetu provere radno vreme istih i da željene posete usklade sa slobodnim vremenom na putovanju.

Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.

U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15:00h (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka najkasnije do 09:00h. Svaka soba ima tuš / WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Organizator putovanja u slučaju ne objavljivanja tačnog imena hotela, obavezuje se da ime postavi najkasnije 3 dana pre polaska na put. U slučaju promene hotela, organizator je dužan o tome obavestiti sve putnike, a zamenjen hotel mora u svemu odgovarati standardima hotela datog u opisu programa.

Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata. Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fen za kosu, internet…). Savetujemo da se i sami više informišete o istima putem interneta, na društvenim mrežama i specijalizovanim portalima koji pružaju tu vrstu pomoći putnicima poput www.tripadvisor.com, www.booking.com …

Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.

Zahtevi za konektovane sobe, family sobe i slIčno uzeće se u razmatranje ali grupni autobuski aranžmani ne podrazumevaju ovakvu vrstu smeštaja niti izbora soba i njihovog sadržaja (balkon, terasa, pušačka soba, spratnost, francuski ležaj…). Agencija organizator ne može obećavati ovakve usluge.

Smeštaj na grupnim aranžmanima ovog tipa je u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem namenjene za smeštaj treće osobe. Sobe sa pomoćnim ležajem su manje komforne, a treći ležaj je pomoćni i može biti standardnih ili manjih dimenzija.

Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.

Međunarodno putno zdravstveno osiguranje je obavezno za pojedine destinacije. Savetujemo Vas da isto posedujete za sva Vaša putovanja jer u suprotnom sami snosite odgovornost za eventualne posledice prilikom kontrole države u koju putujete kao i kontrole u državama kroz koje prolazite.

Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije

Organizator zadržava pravo da putem Last minute ponude prodaje svoje aranžmana po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime eventualne razlike u ceni.

MOLIMO SVE PUTNIKE DA PROVERE TAČNO VREME POLASKA 2 DANA PRE POČETKA ARANŽMANA

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 40 PUTNIKA

U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA

ILI AGENCIJA PREUZIMA PRAVO NA SPAJANJE GRUPE SA DRUGOM AGENCIJOM

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA VUČIĆ TRAVEL