Hotel Calypso 2* Hanioti

Opis smeštaja:

Lokacija: Hotel Calypso nalazi se  u poznatom turističkom mestu Hanioti, na nekih 200m od plaže i na 50 m od centra mesta.

Sadržaj: U okviru hotela nalazi se recepcija, bazen, restoran za doručak, lobi i bar sa velikim plazma SAT televizorom, wifi internet u javnim delovima hotela (besplatno).Hotel ne raspolaže privatnim parkingom.

Sobe: Hotel ima 77 smeštajnih jedinica. Sve sobe sadrže kupatilo, fen, telefonom, sef (uz doplatu), terasu, SAT TV, mali frižider, krevetac (na upit, bez doplate) i klima uređaj.

Standardna soba: Oko 16 m², pogodne za 2-3 osobe, sa francuskim ili dva odvojena kreveta i pomoćnim ležajem, renovirane 2011.god, smeštene u prizemlju ili na prvom spratu.

Standardna soba pogled more/bazen: Oko 16-18 m², pogodne za 2-3 osobe, sa francuskim ležajem i neke imaju pogled na more.

Trokrevetna soba: Oko 26m², pogodne za 2-4 osobe, sa tri odvojena ležaja i pomoćnim ležajem, renovirane 2011.god.

 • – Smeštaj u odabranom hotelu uz izabranu uslugu prema ugovoru o putovanju
 • – Usluge predstavnika agencije
 • – Međunarodno zdravstveno osiguranje ( o detaljima raspitati se u agenciji ) PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OVU VRSTU POLISE.
 • – Prevoz
 • – Individualne troškove
 • – Boravišnu taksu – koja se naplaćuje od 01.01.2018. dnevno po sobi: privatan smeštaj – 0.5€, hoteli 1*i 2* – 0.5€, hoteli 3* – 1,5 €, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€. Plaćanje boravišne takse se vrši na recepciji hotela ili apartmana.
 • – Osiguranje od otkaza ili prekida turistickog putovanja. Placa se u iznosu od 2% od ukupne cene aranzmana. Potrebne informacije mogu se dobiti u svim poslovnicama, ili putem telefona. PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OBE VRSTE OSIGURANJA
1.dan
Ulazak u hotele posle 14:00h i boravak u hotelu.
2. dan do poslednjeg dana
Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge, prema ugovoru o putovanju. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti.
Poslednji dan
Napuštanje hotela do 09:00. Kraj programa.
NAPOMENE :
• Cene su u eurima, po danu, po osobi ili po smeštajnoj jedinici ( onako kako je naznačeno u tabeli )
• Prilikom plaćanja koristi se srednji kurs NBS na dan uplate.
• Za sopstveni prevoz moguće je birati datum polaska i dužinu boravka.
NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA:
1. 50% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, ostatak od 50% najkasnije 10 dana pre putovanja
2. 50% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak od 50% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana najkasnije do 15.12.2020.
3. platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express)
 • – NAPOMENE :
 • – Putnici se sami javljaju na recepciju i smeštaju u hotel uz vaučer dobijen u agenciji, na osnovu uputstva za sopstveni prevoz. U slučaju nemogućnosti da pronađu ugovoreni hotel, u obavezi su da kontaktiraju predstavnika agencije telefonom.
  – Organizator ima pravo da otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili nepredviđenih okolnosti na koje turistička agencija nije mogla da utiče, s tim sto je organizator u obavezi da ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste ili više kategorije. Agencija ne može uticati na spratnost, deo zgrade i orijentaciju smeštaja.
  – Minimalan broj putnika za relalizaciju putovanja ne postoji, aranžmani su individualni, putnici sami biraju vreme i dužinu boravka.
  – Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta i njihovu validnost.
  – Konačna potvrda rezervacije hotela se dobija 48 sati nakon rezervacije. U slučaju da rezervacija ne bude potvrđena, putnik ima pravo na povraćaj celokupno uplaćenog iznosa.