OHRID-8.MART.2019!!!

 

8.MART

HOTEL AQUALINA****

OHRID

Ohrid leži na osamljenoj krečnjačkoj hridi koja se diže visoko iznad Ohridskog jezera.Ovo prelepo ostrvo okruženo je visokim planinama i mnogobrojnim spomenicima kulture. Sa legendom da Ohrid ima 365 manastira i crkava, koliko ima dana u godini, s pravom nosi epitet „Balkanski Jerusalim“. Jedna od stvari po kojoj je Ohrid veoma poznat jesu ohridski biseri. Naravno, u Ohridu možete kupiti i klasične suvenire, ali su biseri svakako najreprezentativniji poklon sa Ohrida. Brojni hoteli smešteni su uz samu obalu Ohridskog jezera, jedan od njih je i hotel Aqualina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prelepo Ohridsko jezero okruženo je visokim planinama i mnogobrojnim spomenicima kulture, i već dugo je ponos makedonskog turizma. Svakim danom, Ohrid se sve više nameće kao turistički centar Makedonije. Sa legendom da Ohrid ima 365 manastira i crkava koliko ima dana u godini, s pravom nosi epitetBalkanski Jerusalim. Ohrid se širi i već ima više od 50.000 stanovnika, a polako se razvija u moderan turistički centar.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI JE 122 € PREVOZ,SMEŠTAJ I OBILAZAK GRADA

 

Hotel Aqualina **** U ponudi ima restoran i lokaciju sa koje se pruža pogled na jezero.  Besplatan bežični internet dostupan je u zajedničkim prostorijama. Sve klimatizovane hotelske sobe poseduju flat-screen TV sa kablovskim kanalima i sto. Pojedine smeštajne jedinice imaju prostor za sedenje gde se možete opustiti nakon dana ispunjenog aktivnostima. Svaka soba sadrži sopstveno kupatilo sa tušem, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom

1,dan-Cetvrtak (07.03.2019.)– Polazak iz Aleksinca u večernjim satima. Nastavak putovanja sa usputnim pauzama radi odmora i graničnih formalnosti.

2.dan-Petak (08.03.2019.)- Dolazak u Ohrid u jutarnjim satima, panoramsko razgledanje grada (crkve Sv. Pantalejmona, Sv. Sofija,, Sv. Klimenta, Biljanini izvori).Smestaj u hotelu.Fakultativno krstarenje jezerom. Slobodno vreme do svečane večere. Proslava osmog marta, gala večera, bogat meni, neograničeno piće,bogatu lutriju, muziku uživo i zabavu do jutra. Noćenje.

3 dan-Subota (09.03.2019.)– Doručak.Mogućnost fakultativnog odlaska do Svetog Nauma i slobodno vreme za individualne aktivnost,šetnju i kupovinu. Večera. Noćenje.

4 dan-Nedelja (10.03.2019)- Doručak. Posle doručka fakultativni odlazak do Struge.Nakon toga odlazak do centra grada. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u popodnevnim satima.

5 dan-Ponedeljak (11.03.2019)- Dolazak u Aleksinac u ranim jutarnjim satima.Kraj usluga.

 ARANŽMAN OBUHVATA:

prevoz turističkim autobusom na datoj relaciji (AC, TV, dvd),

smeštaj u Ohridu u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama u hotelu Aqualina,(2 nocenja),

(2 doručka-švedski sto, 2 večere (1 svečana večera))

usluge pratioca grupe tokom putovanja

agencijske usluge.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

individualne troškove,

međunarodno zdravstveno osiguranje,

fakultativni izlet.

CENE FAKULTATIVNOG IZLETA :

Sveti Naum – 7 €

Izlet do Struge – 6 €

Krstarenje jezerom – 5 €

Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 20 putnika.

Moguća je izmena redosleda fakultativnih izleta.

MOGUĆI NAČINI PLAĆANJA:

30 % avansa prilikom rezervacije,ostatak 15 dana pre putovanja,

30 % avansa prilikom rezervacije, ,ostatak  čekovima ili adm.zabr. bez uvećanja na 3 mesečne rate.

(čekovi se deponuju pri rezervaciji aranžmana).

POPUSTI:

deca od 0-2 godine besplatno bez sopstvenog ležaja i sedišta u autobusu,

deca od 2-7 godina u pratnji dve odrasle osobe ostvaruju 30 % popusta na cenu aranžmana.

Dete ima pomocni ležaj i svoje sedište u autobusu.

 

CENE MOGUĆIH TRANSFERA: 

Bor,Zaječar,Knjažvac, Kruševac,Trstenik-10 €

Čačak,Kraljevo,V.Banja -15 €

(Za realizaciju transfera potrebno minimum 5 osoba).

NAPOMENA:

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Za realizaciju putovanja minimum 55 putnika. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Agencija zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja T.A.AL TURS PUTOVANJA DOO,licenca OTP 50/2012g.

PROGRAM PUTOVANJA

Ohrid 8 mart-PDF

Ohrid 8 mart-WORD