OHRID 8.MART – HOTEL AQUALINA****

8. MART

HOTEL AQUALINA****

OHRID

Ohrid leži na osamljenoj krečnjačkoj hridi koja se diže visoko iznad Ohridskog jezera. Po takvom položaju na hridi (‘vo hrid’, ‘o hrid’) došlo je slovensko ime Ohrid. Ovo prelepo mesto okruženo je visokim planinama i mnogobrojnim spomenicima kulture. Sa legendom da Ohrid ima 365 manastira i crkava, koliko ima dana u godini, s pravom nosi epitet „Balkanski Jerusalim“. Jedna od stvari po kojoj je Ohrid veoma poznat jesu ohridski biseri. Naravno, u Ohridu možete kupiti i klasične suvenire, ali su biseri svakako najreprezentativniji poklon iz ovog dela Makedonije. Brojni hoteli smešteni su uz samu obalu Ohridskog jezera, jedan od njih je i hotel Aqualina.

Hotel Aqualina **** se nalazi u turističkom naselju Sveti Stefan, 6km od centra grada, na regionalnom putu Ohrid – Sveti Naum. Hotelski kompleks se nalazi na samoj obali jezera. Isti u svom sastavu ima 84 sobe, restoran sa 220 mesta, kongresne sale, sportske terene i sopstvenu plažu. Sve hotelske sobe poseduju flat-screen TV sa kablovskim kanalima. Besplatan bežični internet dostupan je u zajedničkim prostorijama. Pojedine smeštajne jedinice imaju prostor za sedenje gde se možete opustiti nakon dana ispunjenog aktivnostima. Svaka soba sadrži sopstveno kupatilo sa tušem, fenom za kosu, peskirima i besplatnim toaletnim priborom. Pojedine sobe uključuju hidromasažnu kadu ili saunu.

1. dan 09.03.2018.- Polazak iz Bora u ranim jutarnjim satima (oko 02 h), a iz Aleksinca oko 5h. Nastavak putovanja sa usputnim pauzama radi odmora i graničnih formalnosti. Dolazak u Ohrid u poslepodnevnim časovima. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme do večere (u 20h). Svečana večera u restoranu hotela uz gala večeru, bogat meni, neograničeno piće i muziku uživo.

2. dan /10.03.2018./- Kasni doručak (posle 10h) u baru na plaži jezera (ukoliko dozvole vremenske prilike, u suprotnom u restoranu hotela). Posle doručka fakultativni odlazak do Svetog Nauma. Po povratku odlazak do centra Ohrida, slobodno vreme, povratak u hotel u dogovoreno vreme. Standardna večera (u 20h).

3 dan /11.03.2018./- Doručak. Posle doručka napuštanje hotela i fakultativni obilazak Ohrida (Plaošnik, Samuilova tvrđava, koloseum, Biljanini izvori …). Polazak za Srbiju u popodnevnim satima.

4 dan /12.03.2018./- Dolazak u Bor (oko ponoći).

Cena aranžmana po osobi je: 119

Prednost ovog putovanja, putujete sa ličnom kartom!

(nije neophodan pasoš)

POSTOJI MOGUĆNOST TRANSFERA:

Iz pravca Kraljeva i Vrnjačke banje uz doplatu od 15 evra po osobi, minimum 8 putnika.

Iz pravca Trstenika i Kruševca uz doplatu od 10 evra po osobi, minimum 8 putnika.

ARANŽMAN OBUHVATA:

prevoz turističkim autobusom na datoj relaciji (AC, TV, dvd),

smeštaj u hotelu Aqualina u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama ,

2 PP (1 svečana večera, 1 standardna večera, 2 doručka-švedski sto)

usluge pratioca grupe tokom putovanja

agencijske usluge.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

individualne troškove,

međunarodno zdravstveno osiguranje,

fakultativne izlete.

CENA FAKULTATIVNOG IZLETA :

Sveti Naum – u pratnji lokalnog vodiča 5 €

Obilazak Ohrida, u pratnji lokalnog vodiča – 5 € (u cenu uračunata ulaznaca za Samuilovu tvrđavu)

Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 putnika.

MOGUĆI NAČINI PLAĆANJA:

1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja; (moguće je plaćanje čekovima bez uvećanja do 05.04.2018., datum na poslednjem čeku 05.04.2018.)

Minimum za realizaciju putovanja je 45 putnika.

*Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu prijave, izbor sedišta u autobusu se doplaćuje 20 evra po osobi.

NAPOMENA:

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Agencija zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja, turističke agencije

AL TURS PUTOVANJA D.O.O., licenca OTP 50/2012 god.