OHRID NOVA GODINA – HOTEL AQUALINA****

DOČEK NOVE GODINE

HOTEL AQUALINA****

OHRID

Ohrid leži na osamljenoj krečnjačkoj hridi koja se diže visoko iznad Ohridskog jezera. Po takvom položaju na hridi (‘vo hrid’, ‘o hrid’) došlo je slovensko ime Ohrid. Ovo prelepo ostrvo okruženo je visokim planinama i mnogobrojnim spomenicima kulture. Sa legendom da Ohrid ima 365 manastira i crkava, koliko ima dana u godini, s pravom nosi epitet „Balkanski Jerusalim“. Jedna od stvari po kojoj je Ohrid veoma poznat jesu ohridski biseri. Naravno, u Ohridu možete kupiti i klasične suvenire, ali su biseri svakako najreprezentativniji poklon iz ovog dela Makedonije. Brojni hoteli smešteni su uz samu obalu Ohridskog jezera, jedan od njih je i hotel Aqualina.

Hotel Aqualina **** U ponudi ima restoran i lokaciju sa koje se pruža pogled na jezero. Besplatan bežični internet dostupan je u zajedničkim prostorijama. Sve klimatizovane hotelske sobe poseduju flat-screen TV sa kablovskim kanalima i sto. Pojedine smeštajne jedinice imaju prostor za sedenje gde se možete opustiti nakon dana ispunjenog aktivnostima. Svaka soba sadrži sopstveno kupatilo sa tušem, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom. Pojedine sobe uključuju hidromasažnu kadu ili saunu.

1. dan 30.12.2017.- Polazak iz Bora u večernjim satima (oko 21 h), a iz Niša oko ponoći. Nastavak putovanja sa usputnim pauzama radi odmora i graničnih formalnosti.

2. dan /31.12.2017./- Dolazak u Ohrid u jutarnjim satima, panoramsko razgledanje grada (crkve Sv. Pantalejmona, Sv. Sofija,, Sv. Klimenta, Biljanini izvori,…). Smeštaj u hotel oko 14h. Slobodno vreme do dočeka (u 20h).

Doček Nove godine u restoranu hotela uz gala večeru, bogat meni, neograničeno piće, bogatu lutriju, muziku uživo i zabavu do jutra.

3 dan /01.01.2018./- Kasni doručak (posle 10h) u baru na plaži jezera. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog odlaska do Svetog Nauma. Repriza dočeka u restoranu hotela uz standardnu večeru, neograničeno piće i muziku uživo.

4 dan /02.01.2018./- Doručak. Posle doručka odlazak do centra grada. Slobodno vreme za kupovinu. Polazak za Srbiju u popodnevnim satima.

5 dan /03.01.2018./- Dolazak u Bor u ranim jutarnjim satima (oko ponoći).

Cena aranžmana po osobi je: 139

Prednost ovog putovanja, putujete sa ličnom kartom!

(nije neophodan pasoš)

POSTOJI MOGUĆNOST TRANSFERA:

Iz pravca Čačka uz doplatu od 10 evra po osobi, minimum 8 putnika.

Iz pravca Beograda uz doplatu od 10 evra po osobi, minimum 8 putnika.

ARANŽMAN OBUHVATA:

prevoz turističkim autobusom na datoj relaciji (AC, TV, dvd),

smeštaj u Ohridu u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama u hotelu Aqualina,

2 PP (svečana večera za doček, večera za reprizu, 2 doručka-švedski sto)

usluge pratioca grupe tokom putovanja

agencijske usluge.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

individualne troškove,

međunarodno zdravstveno osiguranje,

fakultativni izlet.

CENA FAKULTATIVNOG IZLETA :

Sveti Naum – 5 €

Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 putnika.

MOGUĆI NAČINI PLAĆANJA:

1) 20% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja;

(moguće je plaćanje čekovima bez uvećanja na 4 rate)

Minimum za realizaciju putovanja je 45 putnika.

NAPOMENA:

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Agencija zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja, turističke agencije

AL TURS PUTOVANJA DOO, licenca OTP 50/2012 god.