Vila Dora-Nea Kalikratia 2019!!

Vila Dora nalazi se na 10 metara od gradske plaže, nedaleko od centra Nea Kallikratije. Supermarket se nalazi u neposrednoj blizini.Smeštajni objekat raspolaže: dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, trokrevetnim apartmanima, raspoređenim u prizemlju, prvom, drugom, trećem i četvrtom spratu. Apartmani i studiju imaju bočno pogled na more, a studio na četvrtom spratu ima i direktan pogled na more.Struktura studija u prizemlju: soba raspolaže francuskim ležajem, kuhinjom.
Struktura trokrevetnog studija: soba raspolaže sa dva singl ležaja i sofom koja se razvlači, kuhinjom. Postoji mogućnost ubacivanja pomoćnog ležaja (krevet na naduvavanje).Struktura apartmana: spavaća soba sa francuskim ležajem, odvojena kuhinja sa ležajem (koji se razvlači ili ne razvlači zavisno od broja aprtmana). Kuhinjski deo sadrži šporet sa rernom, frižider, sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Kupatilo ima tuš kadu. Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice.  Svi studiji i apartmani  imaju TV prijemnike sa grčkim kanalima, imaju internet wireless i terase sa bočnim pogledom na more. Sve smeštajne jedice su klimatizovane. Smeštajni objekat nema obezbeđeno parking mesto.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Napomena : Upotreba klime je uključena u cenu najma.

Cenovnik Najma apartmana ili studia

 

Cenovnik autobuskog prevoza

 

VILA DORA – NEA KALIKRATIJA:

  • Udaljenost od glavne plaže: 10m
  • Wi-Fi: ima Wi-Fi
  • Klima: ima klimu
  • TV: ima TV sa grčkim kanalima 
  • Parking: nema obezbeđeno parking mesto
  • Spratnost: prizemlje, prvi, drugi, treći i četvrti sprat

 

VAŽNO: Ministarstvo turizma Republike Grčke je najavilo uvođenje boravišne takse (turističke takse) od01.01.2018. godine. Boravišna taksa u studijima/apartmanima iznosiće 0,50 eurdnevno po smeštajnoj jedinici i naplaćivaće je na licu mesta vlasnicismeštajnog objekta.


KOORDINATE:

N 40°18’35.58″
E 23°03’59.21″

Aktuelni popusti do 10% za rane uplate do 01.04.2019. koji zavise od odabranog smeštaja, termina putovanja i vrste prevoza.

Popusti se odnose samo na smeštaj i nalaze se u sklopu cenovnika za svaku vilu.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja.