Vila Petridis- Metamorfozis 2019!!

Apartmani su u malom kompleksu „PETRIDIS BEACH”. Okruženi su zelenilom, travnjakom i cvećem i među najpopularnijim su smeštajnim kapacitetima u letovalištu, na 50m od plaže. „Janisov market” i ulični parking su u neposrednoj blizini, a na minut-dva hoda su i tri restorana, telefonska govornica kao i park sa dečijim igralištem. Apartmani su funkcionalni, dobro opremljeni, imaju TV i klima uređaje, prostrane spavaće sobe i lepe, velike balkone. U objektu postoji besplatan WiFi a tu je i velika, natkrivena zajednička terasa za druženja i igru dece. Vila raspolaže sa trokrevetnim i četvorokrevetnim apartmanima.

Korišćenje AC uključeno u cenu. PM – pogled more.
Napomena: za korišćenje sopstvenog prevoza, cene u smenama sa (*) umanjuju se za 20 eur.

CENE SU IZRAŽENE U EUR ZA NAJAM STUDIJA/APARTMANA ZA 11 DANA/10 NOĆI (u dinarskoj protivvrednosti)
OSIM SMENE SA * GDE SU CENE IZRAŽENE PO OSOBI SA UKLJUČENIM AUTOBUSKIM PREVOZOM

 

OPIS SMEŠTAJA:

1/4 apartman – Predsoblje, dve sobe, u jednoj francuski ležaj, u drugoj dva klasična ležaja i kuhinja, TV, AC, kupatilo (TWC), terasa.

FIRST MINUTE POPUSTI:
20% POPUSTA ZA UPLATU U CELOSTI DO 01.12.2018.
15% POPUSTA ZA REZERVACIJE DO 01.12.2018.

popusti ne važe za smene sa *

PROGRAM PUTOVANJA:
1.dan – autobus polazi dan ranije, sa Turističkog Terminala Beograd „Lasta“, autoput Beograd – Niš, br.4, prema odabranom datumu
iz tabele i iz gradova i mestima polazaka po satnici iz tabele autobuskog prevoza. Pauza je u motelu ,,Predejane,, u trajanju od 30
minuta. U toku putovanja prave se još jedna ili dve kraće pauze.
2-11 dan – dolazak u letovalište u ranim popodnevnim satima. Smeštaj i boravak u letovalištu. Smeštaj nije moguć pre 14h.
12 dan – napuštanje smeštajnih jedinica do 09.00h. Slobodno vreme do polaska za Srbiju. Polazak autobusa iz Neos Marmarasa,
Metamorfozisa i Psakudije je u kasnim popodnevnim časovima (u skladu sa Zakonom o saobraćaju). O tačnom vremenu polaska
putnici će biti blagovremeno obavešteni na dan povratka od strane agencijskih predstavnika. Noćna vožnja uz usputna zadržavanja
radi odmora i graničnih formalnosti.
13 dan – dolazak u jutarnjim satima na mesto polaska.
ARANŽMAN OBUHVATA
 Smeštaj u odabranoj vili na bazi najma – osim u
smenama sa *gde je uključen i prevoz i cena data
po osobi
 usluge pratioca grupe
 servis inopartnera
 AC u pojedinim vilama (prema opisu u cenovniku)
ARANŽMAN NE OBUHVATA
 Autobuski prevoz osim u smenama sa *
 AC u pojedinim vilama (prema opisu u cenovniku)
 Medjunarono zdravstveno osiguranje
 Fakultativne izlete
 Individualni troškovi
 obavezna boravišna taxa, plaća se na licu mesta
OPŠTE NAPOMENE:
Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datume početka smena. Polazak iz letovališta je poslednjeg dana smene (po lokalnom vremenu). O udobnom i bezbednom putovanju brinu dva vozača i pratilac grupe. U slučaju kašnjenja ili ne dolaska putnika na mesto polaska ili povratka autobusa, agencija ne preuzima odgovornost. Raspored sedenja pravi agecija uzimajući u obzir: starost putnika (stara lica ili porodice sa decom), osobe sa posebnim potrebama kao i vreme uplate aranžmana. Doplata za izbor sedišta u autobusu iznosi 10 eur / po osobi (moguće je samo prilikom sklapanja ugovora). Putnik je dužan (osim u slučaju doplate za izbor sedišta) da prihvati bilo koje sedište, koje mu je agencija dodelila. U autobusu je zabranjeno konzumiranje alkohola, pušenje, WC nije u upotrebi (u slučaju ne poštovanja ovih odredbi, pratilac ima pravo da uskrati dalji prevoz putnika). Količina prtljaga je do 25kg ličnog prtljaga (maksimalno 2 komada prtljaga), po osobi. U slučaju većeg broja prtljaga, prevoznik ili Organizator putovanja neće primiti višak prtljaga, kao ni drugu robu koja nije za ličnu upotrebu. Raznošenje prtljaga nije obaveza vozača autobusa niti predstavnika u letovalištu. Autobus po dolasku u letovalište staje kod smeštajnih objekata što je bliže moguće. Putovanje od Beograda obično traje 14-15 sati, uz više pauza za odmor i četiri granične procedure, gde je moguće zadržavanje nepredvidive dužine trajanja. Zadržavanje u povratku u “free shop-u” je od 20 – 30 minuta. Ukoliko pratilac grupe proceni da je transfer u zakašnjenju ili je gužva na graničnim prelazima veća od uobičajene, može doneti odluku, a u vezi sa Zakonom propisanim uslovima prevoza putnika u drumskom saobraćaju, da ne pravi ili skrati predviđene pauze (uključujući i free shop). Uplatom prevoza smatra se da je putnik pročitao navedene napomene i da prihvata sve navedeno, bez prava na naknadni prigovor i žalbu.Cena prevoza se ne menja u slučaju povezivanja dve i više smena.Minimalan broj putnika za organizaciju prevoza je 45. Ukoliko ima manji broj prijavljenih putnika od 45, Organizator putovanja ima pravo da po potrebi angažuje bilo kog drugog prevoznika za svoje potrebe, a da o tome ne obavesti svoje partnerske agencije i putnike. U sučaju kvara autobusa tokom trajanja putovanja, koji se ne može otkloniti u roku od 2h, Organizator putovanja će obezbediti drugi autobus u najkraćem mogućem roku. Agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa ili otkaza putovanja u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, pod uslovom da putnik bude obavešten o istom najmanje 5 dana pre započinjanja putovanja. Zabranjeno je zaustavljanje autobusa na petljama ili zaustavnoj traci autoputa zbog ukrcaja putnika. Vremena polaska u tabeli su okvirna i zavise od predviđenih pauza i usputnih stajanja ili nepredviđenih okolnosti na putu u toku putovanja.Polasci iz Niša su garantovani kod “Tempta” (u slučaju manjeg broja od 8 prijavljenih putnika, mesto polaska je benziska pumpa kod Nais-a).
TOKOM SEZONE MOGUĆA JE PROMENA MESTA I VREMENA POLASKA/ODLASKA.
Putnik je dužan da se lično informiše u agenciji o mestu i vremenu polaska, jedan dan pred put. Putnik je u obavezi da na dogovorenom mestu polaska bude 30 minuta pre ugovorenog vremena polaska. Sopstveni prevoz: cena najma u tabelama je data po smeštajnoj jedinici bez prevoza, osim u tabelama sa zvezdicom gde je cena data po osobi, sa uključenim prevozom.
VIZNI REŽIM:
Organizator putovanja nije ovlašćen i ne može donositi sud o valjanosti putnih i drugih isprava.Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti uskrate ulazak putniku na teritoriju EU. Za ulazak u zemlje EU neophodno je da putna isprava važi minimum 6 meseci od završetka planiranog
putovanja.
UPOZORENJE:
Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima na polasku,tokom putovanja i za vreme boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe,gubitka..), već je to u isklljučivoj nadležnosti policijskih organa, kojima se u tom slučaju treba odmah obratiti.
MALOLETNI PUTNICI:Koji putuju samostalno ili sa pratiocima, za izlazak iz države neophodna je saglasnost oba roditelja (roditelja koji ne putuje sa maloletnim licem) da pomenuto lice može preći granicu samostalno ili sa punoletnim pratiocem, overena kod notara.
MEDJUNARODNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE:
Medjunarodno zdravstveno osiguranje se preporučuje. Osiguranja možete uplatiti u agenciji. Putnici koji imaju kartice zdravstvenog osiguranja ,a koje pokrivaju Evropske zemlje ne plaćaju osiguranje.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja.