Vila Sofia- Nea Kalikratija 2020

Vila Sofia se nalazi u prvoj liniji kuća do gradske plaže, nedaleko od centra Nea Kalikratije. Supermarket se nalazi u neposrednoj blizini.Smeštajni objekat  raspolaže  dvokrevetnim i trokrevetnim apartmanima i svi apartmani imaju direktan pogled na more. Postoji  mogućnost ubacivanja pomoćnog ležaja (krevet na naduvavanje). Struktura apartmana: dva singl ležaja nalaze se u sobi, a jedan singl ležaj u kuhinji. Kuhinjski deo sadrži ugradni šporet sa dve ringle, frižider, sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Kupatilo ima tuš kadu. Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice.  Svi apartmani imaju  TV prijemnike sa grčkim kanalima  i terase sa direktom pogledom na more(plažu). Apartmani  su klimatizovani. Smeštajni objekat ne poseduje  internet wireless i obezbeđeno parking mesto.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U prizemlju smeštajnog  objekta nalaze se  kafići koji u večernjim satima prave nešto veću buku!

VILA SOFIA  – NEA KALIKRATIJA:

  • Udaljenost od glavne plaže: na plaži
  • Wi-Fi: nema Wi-Fi 
  • Klima: ima klimu
  • TV: ima TV sa grčkim kanalima 
  • Parking: nema obezbeđeno parking mesto
  • Spratnost: prvi i drugi sprat

VAŽNO: Ministarstvo turizma Republike Grčke je najavilo uvođenje boravišne takse (turističke takse) od01.01.2018. godine. Boravišna taksa u studijima/apartmanima iznosiće 0,50 eurdnevno po smeštajnoj jedinici i naplaćivaće je na licu mesta vlasnicismeštajnog objekta.

KOORDINATE:
N 40°18’36.28″

E 23°03’51.87″

Aktuelni popusti do 10% za rane uplate do 01.04.2019. koji zavise od odabranog smeštaja, termina putovanja i vrste prevoza.

Popusti se odnose samo na smeštaj i nalaze se u sklopu cenovnika za svaku vilu.

Ovde možete preuzeti Opšte uslove putovanja:

*OPSTI USLOVI PUTOVANJA

 

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja.