Vila Stari Hrast-Becici 2019!!

Vila „Stari Hrast“se nalazi na idealnoj lokaciji u Bečićima preko puta Hotela Splendid.Udaljena je oko 100-120m od plaze. Obezbeđen je parking prostor i besplatan Wi-Fi internet(Agencija ne moze garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju nestanka interneta usled tehničkih problema operatera). Dolazak do same plaže je sasvim bezbedan, jer se dolazi posebnim prolazom gde nema saobraćaja (nadvožnjak).Sobe 1/2,1/3 i 1/4 sa sopstvenim kupatilom, klimom,Tv-om i friziderom.Nekoliko soba poseduje sopstvenu terasu a ostale zajedničku.Potoje sobe „A“ kategorije i „B“Razlika je u tome sto su u sobama „B“manja kupatila i nalaze se u potkrovlju objekta.Vila poseduje sopstveni restoran.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Organizator zadrzava pravo da putem FIRST i LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku.Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.

 

Za putovanje u inostranstvo svim maloletnim licima je potrebna saglasnost oba roditelja koji ne putuju sa maloletnim detetom overena kod notara.

 

Uslovi plaćanja:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke ,AIK BANKE na dan uplate.

 

– Gotovinski.

– 30% od cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije do 15 dana pre polaska, na rate čekovima gradjana i putem administrativne zabrane do 15. decembra 2018.god uz uvećanje od 5% za neuplaćen deo.

– Na jednake mesečne rate čekovima gradjana i putem administrativne zabrane do 15. decembra 2018.god.uz uvećanje od 5% na ostatak duga.

 

Popusti za decu za pansionske usluge:

– deca do 2 god. – imaju besplatan boravak (bez ležaja i hrane)

– deca od 2-12 godina na zajedničkom ležaju plaćaju po 50% od cene

– deca od 2-12 god. na posebnom ležaju plaćaju po 70% od cene

– dete do 12 godina sa jednom odraslom osobom u sobi 1/2 plaća 70% od cene

 

Popusti za decu za noćenje:

– dva deteta od 2-12 godina na zajedničkom ležaju plaćaju po 50% od cene

– jedno dete od 2-12 godina u posebnom ležaju nema popust

 

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja  Organizatora putovanja.