BOSPHORUS HOTEL – Aleksinac

Savremeno i po svim svetskim standardima uredjen hotel Bosphorus, kao deo kompleksa Kervansaray, nalazi se na autoputu E75 kod Aleksinca a udaljen 206km od Beograda, 30 km od Niša i niškog aerodroma Konstantin Veliki, 48 km od Niške Banje, 30km od Sokobanje, 40km od Ribarske Banje, 3 km od železnicke stanice i na samo 500m od autobuske stanice.
unnamed-8unnamedunnamed-7unnamed-3unnamed-1unnamed-6unnamed-2unnamed-5unnamed-4
Već na samom ulazu prestižnog kompleksa Kervansaray sigurno ćete zapaziti graciozni Hotel Bosphorus, koji i svojim logom asocira na most između ljudi, kultura, naroda, posla i odmora i drugih bitnih životnih detalja.

Hotel Bosphorus osvojiće vas skladnom arhitekturom, modernim enterijerom i opremom kao i najvišim nivoom usluge. Raspolaže sa 60 soba i 10 apartmana, restoranom “A la Carte” i aperitiv-restoran barom na površini od 4.500 m2.Svaka soba je pažljivo estetski formirana od najkvalitetnijih materijala i opreme i sadrži pored osnovnih elemenata besplatan pristup internetu, telefon, kablovsku televiziju, sef, minibar, centralnu klimu sa omogućenom kontrolom temperature, room servis 00-24h i privatni balkon.

Bosphorus apartmani su prostrane smeštajne jedinice koje odišu elegancijom i toplinom. U ponudi imamo dva tipa apartmana sa potpuno odvojenom spavaćom sobom i delom za dnevni boravak gde je prostor usklađen sa potrebama i najzahtevnijeg gosta.
Naše apartmane toplo preporučujemo porodicama iz kojih će zasigurno poneti predivne utiske.

REZERVACIJA

Bilo da ste u prolazu ili želite da uživate u predivnim predelima južne Srbije, rezervišite svoj smeštaj na vreme!
RESTORAN

U restoranu Bosphorus u ponudi imamo kontinentalni doručak po principu švedskog stola. Dnevni meni zasniva se na “a la Carte” principu i bogatom kartom pića. Restoran raspolaže kapacitetom 80 mesta zatvorenog tipa i terasom u letnjem periodu.Lobi hotela upotpunjen je oazom udobnosti i ukusa u vidu Restoran-Bara koji ima dobro raspoređena 23 mesta i prostranu terasu. U ponudi imamo veliki izbor domaćih i stranih pica, aperitiv meni, aromatične koktele i veliki izbor poslastica.

Pored primarnih usluga u vidu smeštaja, hrane i pića ljubazno osoblje hotela Bosphorus vam može pomoći u organizaciji svih vrsta dogadjaja, konferencija, simpozijuma, seminara, proslava, promocija, prezentacija itd.

U okviru kompleksa Kervansaray, restoran Istanbul izdvaja se sa ponudom turskih, gastronomskih proizvoda i napitaka.

Takođe,u sklopu hotela je moderno opremljena banket sala Ela kapaciteta 300 mesta idealna za organizovanje svih vrsta svečanosti.