BEČ POLAZAK – 09.11.2018 – 1 NOCENJE SA DORUČKOM!!!!

BEČ

3 dana /1 noćenje

09.11.-11.11.2018.

                     Beč je prestonica Austrije i nekadašnji glavni grad moćne Austrougarske imperije. Danas je i moderna turistička metropola na obalama lepog plavog Dunava sa vidnom namerom da svakog posetioca šarmira lepotom palata carskog Habzburga i šenbrunskih parkova, bogatim umetničkim kolekcijama i muzičkim nasleđem, ali i izvrsnim šopingom i provodom u mnogobrojnim restoranima uz obilje piva i domaćeg vina. Beč je i grad u kome su živeli i stvarali Gete, Frojd, Betoven, Ajnštajn, Mocart i mnogi drugi, a svaki Austrijanac će s ponosom istaći da je nemački koji oni govore najčistija i najmelodičnija varijanta tog jezika. U Beču je, zapravo, sve posebno, od lepote njegove panorama do ukusa kolača.

Program putovanja

1. dan (09.11.2018.) Aleksinac
Polazak iz Aleksinca u (oko 19h). Vožnja kroz Srbiju i Mađarsku prema Beču.
2. dan (10.11.2018.) OUTLET PARNDORF – BEČ
Ulazak u Austriju u jutarnjim časovima. Usputno svraćanje do tržnog centra Parndorf, koji je čuven u Evropi po radnjama najpoznatih svetskih robnih marki. Slobodno vreme za kupovinu. U popodnevnim časovima nastavak putovanja prema Beču. Po dolasku u Beč panoramski obilazak grada,sa vodicem: dvorac Belvedere, Opera, zimska rezidencija Habsburgovaca – Hofburg, Trg Marije Terezije, Parlament, Gradska kuća … Mogućnost fakultataivnog odlaska do parka Prater i Dunavskog tornja. Odlazak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.
3. dan (11.11.2018.) BEČ – Aleksinac
Doručak. Nakon doručka mogućnost fakultativnog odlaska do dvorca Šenbrun – letnje rezidencije Habsburgovaca. Šetnja parkom koji okružuje dvorac i poseta vidikovcu iznad dvorca. Slobodno vreme.Polazak za Srbiju. Vožnja kroz Mađarsku. Dolazak u Aleksinac u ranim jutarnjim satima. (Kraj usluga)
CENA 65 po osobi

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

 

Doplata za polaske iz sledecih gradova:

Bor, Zaječar, Knjaževac8 eur

Čačak, Kraljevo,Vrnjačka Banja8 eur

Trstenik, Kruševac-5 eur

prevoz udobnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji,
smeštaj u hotelu sa 3* na bazi 1 noćenja sa doručkom (švedski sto),razgledanja i obilaske prema programu,usluge pratioca grupe,agencijske usluge.

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

međunarodno putno zdravstveno osiguranje,

individualni troškovi putnika

fakultativni izleti.

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 20 putnika):

Prater (zabavni park)- 10 €

Poseta Dunavskom tornju 10 €
Poseta dvorca Šenbrun 25 €

* Paket fakultativa – objedinjene sve tri fakultative – 40 €

* Paket (Prater I Dunavski toranj) – 15 €

NAPOMENA: prijavljivanje za fakultativu pri rezervaciji, a plaćanje iste u Beču.

PLACANJE: 30% avans ostatak 10 dana pre početka aranžmana.

NAPOMENA:

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Agencija zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.

Faultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja, turističke agencije

AL TURS PUTOVANJA DOO, licenca OTP 50/2012 god.