SEGEDIN-JEDNODNEVNI IZLET-POLAZAK IZ PRAVCA ČAČKA I BORA!

                      2.850 din

            09.11.-DAN PRIMIRJA

DOPLATE PO OSOBI ZA POLAZAK IZ SLEDEĆIH GRADOVA:

ČAČAK – 15 €

KRALJEVO, VRNJAČKA BANJA, BOR, ZAJEČAR- 12 €

KRUŠEVAC- 10 €

Segedin je najsunčanije mesto u celoj Mađarskoj i grad smešten na području koje obiluje izvorima termalne vode.Isprepletanost starog i modernog, mira i vreve, čini ovaj grad takvim da može zadovoljiti apetite i onih najprobirljivijih gostiju. Po čitavom gradu, koji je pažljivo uređen sa mnogo zelenila i pravim malim prirodnim oazama, sa fontanama koje su tu da svakoga podsete kako je Segedin vodeni grad, mogu se videte građevine raznih arhitektonskih stilova, spomenici, verski objekti… Segedin je prava idila i za ljubitelje dobrog zalogaja i za kupoholičare. U čardama kojih ima svuda možete uživati u specijalitetima kuhinje,kao i čuvenim vinima.

 

Subota- (09.11.2019.)– Polazak iz Niša posle ponoći.Nastavak putovanja sa usputnim pauzama radi odmora i graničnih formalnosti. Dolazak u Segedin u Subotu u prepodnevnim satima. Obilazak garad u pratnji vodiča. Gradska kuća, Széchenyi trg (glavni trg ), Klauzál trg, Zavetna crkva sa gvozdenim “ Vratima života “, Srpska pravoslavna crkva. Slobodno vreme za individualne aktivnosti u centru grada. Odlazak do T.C Arkad. Fakultativno – odlazak do  hiper marketa : Metro, Aushan. Polazak za Srbiju u večernjim satima.Kraj usluga.

 

                                                         ARANŽMAN OBUHVATA:

  • prevoz turističkim autobusom na datoj relaciji (AC, TV, dvd),
  • usluge pratioca grupe tokom putovanja,
  • agencijske usluge.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

  • individualne troškove,
  • međunarodno zdravstveno osiguranje,
  • fakultativni odlazak do Hiper marketa – 300 dinara (plaća se na licu mesta kod vodiča).

 

NAPOMENA:

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Za realizaciju putovanja minimum 50 putnika.

Za realizaciju fakultativnog izleta potrebno je minimum 15 putnika. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Agencija zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja AL TURS PUTOVANJA DOO,licenca OTP 50/2012g.